در حال نمایش 5 نتیجه

اسکوتر و بالابر بیمار

بالابرهای بیمار و اسکوترهای برقی مخصوص معلولین، محصولات توانبخشی موثر و کاربردی برای جابه‌جا کردن بیماران حرکتی هستند.

اسکوتر برقی بیمار

اسکوتر برقی بیمار با نام‌های دیگری چون چرخ برقی معلولین، اسکوتر هوشمند، ماشین برقی معلولین، اسکوتر چهارچرخ برقی شناخته می‌شود و مخصوص بیماران حرکتی است که ناتوانی جزئی دارند و می‌توانند تعادل خود را خفظ کرده و با دستانشان اسکوتر را هدایت کنند.
این دستگاه از نظر عملکرد شباهت زیادی با ویلچر برقی دارد، اما ابعاد و سایز های اسکوتر برقی بیمار و مخصوص معلولین، بزرگ‌تر از ویلچر بوده و قابلیت تاشدن ندارند. بنابراین برای جابه‌جایی این وسیله باید آن را به کمک تجهیزات خاص به خودرو وصل کرد یا آن را سوار بر یک وسیله نقلیه بزرگ کرد.
اسکوتر برقی دارای یک صندلی است که بر روی 3 الی 4 چرخ قرار گرفته و فرمان آن هم برای هدایت کردن دستگاه، روبه‌روی صندلی جای دارد. این وسیله توانبخشی نیروی مورد نیاز خود را از طریق باتری‌های قابل شارژ تامین می‌کند، البته آیتم‌های مختلفی برای صندلی، چرخ و باتری دستگاه وجود دارد.
بنابراین در زمان خرید اسکوتر برقی باید به مواردی نظیر میزان تحمل وزن اسکوتر، مشخصات ظاهر آن مانند وزن و ابعاد، قدرت موتور، ظرفیت باطری آن، مشخصات باطری دستگاه (ظرفیت، مدت زمان شارژ)، مسافتی که دستگاه در صورت شارژ کامل می‌تواند حرکت کند و خدمات پس از فروش آن توجه کنید. برخی اسکوترها، برای راحتی و آرامش بیشتر کاربر، همراه با لوازم جانبی عرضه می‌شوند.

بالابر بیمار

بالابر بیمار یا لیفتر بیمار، وسیله‌ای توانبخشی است که برای جابه‌جایی و بلند کردن بیمارانی که کم تحرکی شدید دارند، کاربرد دارد. استفاده از این دستگاه، کیفیت مراقبت از چنین بیمارانی را بیشتر کرده و کار را برای همراهان بیمار آسان‌تر می‌کند.
این دستگاه‌ها در بیمارستان‌ها، خانه‌های سالمندان و هر جای دیگری که مورد نیاز است، استفاده می‌شود. کار با این وسیله بسیار راحت است و تنها کافی است، جلیقه ی دستگاه را به طور صحیح به دور بیمار بسته و اجازه دهید تا دستگاه بیمار را به سمت بالا حرکت دهد و پس از آن بیمار را به مکان مورد نظر انتقال دهید. جلیقه بالابر بیمار یا اسلینگ هم با توجه به وضعیت بیمار، در سه نوع ایستاده، نشسته و خوابیده طراحی شده‌اند و همراه با برخی از بالابرها، به عنوان تجهیزات جانبی عرضه می‌شوند.
با توجه به نوع نیاز بیماران حرکتی، بالابرها به صورت ثابت، چرخدار، دیواری و ایستاده طراحی شده‌اند.
بالابرهای سیلینگ، وضعیت بیمار را از حالت خوابیده به حالت نشسته تغییر داده و معمولا مناسب بیمارانی است که برای نگه داشتن پایین تنه و پاهای خود به کمک نیاز دارند.
بالابرهای ایستاده یا سنگین، مقاومت بسیار بالایی دارند. این نوع بالابرها بیمار را از حالت نشسته به ایستاده تغییر وضعیت می‌دهند و به بیمار کمک می‌کنند تا بهتر بایستد و حرکت کند.
برخی از بالابرها بدنه‌ای از پلاستیک و آلومینیم بسیار مقاوم دارند و برای استفاده در محیط‌های مرطوب نظیر حمام و استخر مناسب هستند. بدنه این نوع بالابرها ضد زنگ و ضد میکروب بوده و معمولا در وان حمام نصب می‌شوند. مدل‌های دیگر از این نوع بالابرها کنار استخر و جکوزی نصب شده و برای بلند کردن و پایین آوردن بیمار در آب ساخته شده‌اند.
بالابرها بر اساس سیستم حرکتی‌شان هم به دو دسته دستی و برقی تقسیم‌بندی می‌شوند. در بالابرهای دستی یک پمپ هیدرولیک برای بلند کردن و کمک به همراه بیمار قرار دارد. بالابرهای برقی هم برای حرکت، از یک موتور برقی که نیروی خود را از یک باتری قابل شارژ تامین می کند، استفاده می کنند. در بین انواع بالابر بیمار مدل‌های برقی قیمت بیشتری دارند.
همه بالابرها از سه بخش پایه، کاستر و بوم تشکیل شده‌اند.
پایه مهم‌ترین قسمت بالابر است که باید از استحکام بالایی برخوردار بوده و معمولا باز و بسته می‌شوند.
به چرخ‌های بالابر، کاستر گفته می‌شود و بهترین نوع آن، قابلیت حرکت بر روی فرش را دارند.
بوم به قطعه‌ای منحنی شکل گفته می‌شود که در بالای دستگاه قرار گرفته و وظیفه انجام کارهای سنگین را برعهده دارد.

شرایط خرید اسکوتر و بالابر

برای خرید اسکوتر برقی بیمار، باید کیفیت دستگاه را بررسی کرده و به موارد دیگری نظیر وزن دستگاه، برقی یا دستی بودن آن، ارتفاعی که بیمار را بلند می‌کند و حداکثر وزنی که بالابر برای بلند کردن بیمار تحمل می‌کند، توجه داشته باشید. در صورت برقی بودن بالابر هم باید نوع باطری و قدرت موتور دستگاه را در نظر گرفته و در نهایت مدل مورد نظر خود را با توجه به محل استفاده و نوع نیاز بیمار انتخاب کنید.