ویلچر برقی
ویلچر برقی یا Electric Wheelchair ، نمونه پیشرفته صندلیهای چرخدار هستند و با وجود این محصول توانبخشی دیگر محدودیت برای بیماران حرکتی معنایی نداشته و میتوانند مسافتهای طولانی را بدون خستگی و نگرانی طی کنند.
این نوع ویلچر نیروی محرکه مورد نیازشان را از طریق یک موتور و یک یا دو باتری تامین میکنند و به وسیله کمک اهرم فرمان یا جویستیک (Joystick) کنترل میشوند. ویلچرهای برقی بر اساس سایز، ساختار بدنه، امکانات جانبی و رفاهی از تنوع بسیار زیادی برخوردارند و بیماران حرکتی باید هر یک از مدلها را بر اساس سطح نیاز خود انتخاب کنند.
آشنایی با انواع ویلچرهای برقی
صندلی چرخدار برقی علاوه بر حمل بیماران حرکتی، به آنها کمک میکند تا بدون نیاز به شخص دیگر راحت و با سرعت بالا حرکت کنند. در ساخت و طراحی این نوع ویلچرها تکنولوژیهای متنوعی استفاده شده است و هر کدام ویژگیهای خاصی دارند.
انواع ویلچرهای برقی را، با توجه به امکاناتی نظیر امکان تنظیم ارتفاع، بالا رفتن از پلهها، ابعاد ولیچر، میزان راحتی و قابلیت جمع شدن میتوان به صورت زیر دستهبندی کرد. ویلچرهای معرفی شده همه از نمونههای پرفروش و پرتقاضای موجود در بازار هستند.
ویلچر برقی ایستا
این نوع ویلچر ضمن ایجاد امنیت و نگه داشتن بیماران حرکتی و قطع نخاعی، به ایستادن آنها کمک کرده، باعث میشود تا برخی از امور روزانه خود را به صورت ایستاده انجام دهند و مانع از بروز بیماریهایی نظیر زخم بستر در بدن آنها میشود. گفتنی است، این محصول، تمام حرکات و نیروی محرکه خود را از طریق موتور و باطریهای موجود در دستگاه تامین میکند. به این محصول توانبخشی نسبت به دیگر مدلهای ویلچر برقی، سه بخش اصلی جک بلند کننده، نگهدارنده قفسه سینه و زانو بند اضافه شده و تجهیزات کامل برای نگهداشتن بدن، پاها و دستان را دارند.
ویلچر برقی برانکاردی
ویلچر برقی برانکاردی با عنوان ویلچر برقی تختشو هم شناخته میشود. این محصول علاوه بر ویژگی ویلچرهای ارتوپدی، با خم کردن کامل پشت ویلچر به برانکارد هم تبدیل میشود و از تجهیزات ویژه بر روی آن میتوان به مواردی نظیر نگهدارنده سر، قفسه سینه و ساق پا اشاره کرد.
ویلچر برقی پلهرو
این محصول توانبخشی به بیماران حرکتی کمک میکند، بدون کمک دیگران و با ایمنی کامل بر روی پلهها با شیبهای مختلف تردد داشته باشند. ویلچر برقی پلهرو در دو مدل جکی و تسمه ای موجود است.
ویلچربرقی کودکان
این دسته از صندلیهای چرخدار برقی در سایز و ابعاد نشیمن متناسب با کودکان طراحی شده، از لحاظ ایمنی، ویژگیهای حفاظتی، طرح و مدل، کاملا مناسب کودکان است و به راحتی کنترل میشوند. ویلچرهای برقی کودکان با تحمل وزن کمتری ساخته میشوند و قیمت پایینتری دارند.
هنگام انتخاب این محصول توانبخشی، بهتر است به مواردی نظیر کنترل زاویه چرخها، داشتن کمربند ایمنی، تکیهگاه برای ساعد، نرم بودن تکیهگاه پشتی، قابلیت تاشو و بازشو و میزان اصطکاک چرخها توجه ویژه داشته باشید.
ویلچر برقی مسافرتی
وزن سبک، استحکام بالا، قابلیت جمع شدن و حمل و نقل آسان از بارزترین ویژگیهای این نوع از ویلچرهای برقی است. ابعاد ویلچر مسافرتی، متناسب با عبور و مرور در معابر کوچک و خیابانها طراحی شده است. پشتی تاشو، چرخ های پینی با قابلیت جدا شدن، تا شدن زیردستی و جاپایی همگی کمک میکنند تا ویلچر شما کاملا جمع شده و به راحتی در صندوق عقب خودرو قرار گیرد.
ویلچر برقی مبله
این محصول توانبخشی، جزو جدیدترین مدلهای موجود در بازار است و به دلیل داشتن صندلیهای بسیار نرم و راحت به این اسم معروف شدهاند. ولیچر برقی مبله، برای سالمندان و افرادی که زیاد از ویلچرها استفاده می کنند، بسیار مناسب است و با خرید آن میتوان جلوی بروز زخم بستر، فشار وارد شدن به پا، لگن و کمر و ایجاد مشکلات بعدی را گرفت.
فراموش نکنید این ویلچرها نسبت به دیگر نمونههای ویلچر برقی، ابعاد بزرگتری داشته و برای آنها موتور و باتریهای قدرتمندتری در نظر گرفته شده است. بنابراین مسافت بیشتری را میتوان با آنها طی کرد. این مدلها معمولا تاشو نیستند و صندلی برخی از آنها، معروف به صندلی خلبانی، قابلیت چرخش به سمت چپ و راست را دارند.
نکاتی برای خرید ویلچر برقی
برای خرید ویلچر برقی و غیر مکانیکی باید به مواردی نظیر راحتی، کاربردی بودن محصول، مدل و قیمت ویلچر توجه ویژه داشت. دیگر مواردی که باید برای خرید این محصول توانبخشی در نظر داشته باشید، عبارتند از:
رفاه و آسایش: در انتخاب یک ویلچر برقی، جنس کفی و پشتی، نوع چرخ ها (تیوب دار یا پنوماتیک) و امکانات جانبی رفاهی و امنیتی تعبیه شده برای ویلچر از اهمیت ویژهای برخوردارند. فومهای نرم و راحت صندلی ویلچر، حس خوبی به کاربر منتقل میکنند و استفاده از چرخهای پنوماتیک هم، جلوی وارد شدن ضربه به بدن را میگیرند.
تحمل وزن: تحمل وزن ویلچر باید بیشتر از وزن فرد استفادهکننده باشد. تمامی ویلچرهای موجود در فروشگاه اعم از استیل و آلومینیومی تحمل وزن بسیار بالایی دارند.
باتری و موتور: قدرت و توان موتور و همچنین ظرفیت باتری از جمله موارد مهمی هستند که باید به آن توجه کرد. زیرا هرچه باتری ظرفیت بیشتری داشته باشد، میتواند شارژ را مدت طولانیتری نگهداری کند و مسافت بیشتری را طی کند. بهتر است باتری، ویژگی فست شارژ داشته باشد. قدرت و توان بالای موتور هم رابطه مستقیمی با افزایش سرعت و عملکرد ویلچر برای عبور از سطوح شیبدار و ناهموار دارد.
جنس بدنه: بدنهها معمولا در دو جنس آلومینیومی و استیل تولید میشوند. بدنههای آلومینیومی ضد زنگ بوده و وزن کمی دارند. اگر قصد خرید ویلچر با بدنه استیل دارید، گزینهای را انتخاب کنید که روکش کروم داشته باشد و یا ضد زنگ بودن آن ذکر شده باشد.
لگن دار بودن: با توجه به میزان توانایی بیماران حرکتی، انتخاب ویلچرهای برقی لگندار میتواند گزینه مناسبی بهشمار آید.
قیمت ویلچر برقی
در مجموع ویلچرهای برقی، قیمت بالاتری نسبت به مدلهای مکانیکی دارند، اما هر یک از مدلهای برقی موجود در بازار، با توجه به امکانات رفاهی تعبیه شده بر روی محصول، از قیمتهای متفاوتی برخوردارند.
در نظر داشته باشید شرکت مهام ویلچر برای رفاه حال شما خریداران عزیز، ویلچرهای مختلف، از برندهای مطرح مانند فوشان، کایانگ، کامفورت، Hearthway و غیره را عرضه میکند. این محصولات همه از برندهای معتبر و شناخته شده جهان بهشمار میآیند و استانداردها و تأییدیههای لازم بینالمللی را کسب کردهاند.
تمامی محصولات این فروشگاه، اعم از ویلچر برقی با قیمت مناسب، ضمانت کامل و کیفیت بالا به فروش میرسند. حتما قبل از خرید، برای کسب اطلاعات بیشتر، با کارشناسان و مشاورین کارآزموده مجموعه مهام ویلچر ایرانیان در تماس باشید، تا ضمن دریافت مشاوره دقیق بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید و محصول مورد نظرتان را با اطمینان کامل سفارش دهید.